Sitemap    
 

Økologisk

[2009] Mas de Daumas Gassac

 

 Egen import

 

 

 

Certifikation:

Økologisk uden certifikation

Druesorter:

80% Cabernet Sauvignon + 10 forskellige andre

Produktion:

Udbytte: 35 hl/ha, lang gæring og udblødning på ståltanke (mindst 20 dage), ingen filtrering, 12 til 15 mdr. på træfade, ingen nye.

 

 

Smagning:

Ved første indtryk frugtig og lidt lukket, men udvikler sig derefter og bliver dyb og koncentreret og kan klare alt. Passer til auberginegratin, fyldte røde pebre, lammeben med hvidløg, andebryst, oksesteg.

På lager (Levering: 8 dage)
280,00 DKK
[2009] Mas de Daumas Gassac
Vinimperiet | CVR: 21032247 | Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers C - Danmark | Tlf.: +45 28 69 68 28