Sitemap    
 

Økologisk

[2015] Corbières, Les Rives, Ch. Luc

 

Egen import

 
   

Certifikation:

Økologisk

Druesorter:

Guyot-beskæring: Syrah. Gobelet-beskæring: 25% Grenache, 25% Carignan, 50% Syrah

Produktion:

Udbytte: 40 hl/ha

   

Smagning:

Superdejlig næse med brombær, solbær, krydret med god koncentration. Meget levende vin, yums! Passer til grillet lam, oksekød, camembert. Luc er tæt frugt. Luc er tranebærrene til vildtet, rødkålen til flæskestegen, rabarberkompotten til hamburgerryggen, den er det lille tilskud bær til en solid kødret. Men den kan altså også sagtens nydes alene.

Om producenten:

Slottet ligger på den lille vej, der fører fra Lezignan Corbières til Luc sur Orbieu, og det er en fantastisk bygning ved indgangen til landsbyen. Stedet har en lang historie, men ejes nu af Louis Fabre og hans familie. Klimaet omkring slottet er kendetegnet ved den stærke Cers (vind fra nordvest). Det er ikke tilfældigt, at de første vindmøller installeret i vinavlszone var på terrassen ved chateau de Luc. Der er desuden solskin mere end 3000 timer om året, og den gennemsnitlige årlige temperatur er 14°C. Med en årlig nedbørsmængde på mindre end 500 mm, er Luc sur Orbieu det tørreste område af Corbières. Dog kan tordenvejret også være utroligt.

Ikke på lager (Levering: Ring! dage)
Producent: Chateau Luc
80,00 DKK
[2015] Corbières, Les Rives, Ch. Luc
Vinimperiet | CVR: 21032247 | Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers C - Danmark | Tlf.: +45 28 69 68 28 | vin@vinimperiet.dk